Over VetCur

Elke consument wil producten van hoge kwaliteit die met de juiste toewijding, documentatie en “knowhow” zijn gemaakt.

Stel je voor dat je je hond, kat of paard op natuurlijke wijze kunt helpen hun lichaam te genezen. VetCur doet precies dat, door het verstrekken van essentiële voeding die het lichaam nodig heeft om zichzelf van binnenuit te genezen.

Geen chemicaliën, geen genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s), dit zijn slechts natuurlijke kruiden die de natuur zou hebben geboden in de leefomgeving van het dier. Wanneer we dieren uit hun natuurlijke omgeving halen en ze onnatuurlijk voer geven, eindigen we met de vele gezondheidsproblemen die we vandaag de dag tegenkomen.

VetCur-producten zijn geïnspireerd door de natuur, maar ook aangedreven door de wetenschap, om innovatieve oplossingen te ontwikkelen gericht op gezondheid, onderhoud, welzijn en productiviteit om het leven van onze dieren te verbeteren.

We ontwikkelen, produceren en leveren een breed scala aan voedingssupplementen voor huisdieren en paarden op basis van kruiden mengsels in olie,  maar ook droogvoer voor honden en katten.

Het uiteindelijke doel van VetCur is om producten aan te bieden die het welzijn en de kwaliteit van leven, dierenwelzijn en productiviteit waarborgen.

Het doel is om concepten te ontwikkelen die zijn afgestemd op de biologische aanpassing van de individuele dieren en de behoefte aan natuurlijke voedingsstoffen.

Advies nodig?

VetCur ontwikkelt, produceert en levert een breed scala aan voedingssupplementen voor huisdieren en paarden op basis van kruiden mengsels in olie, maar ook droogvoer voor honden en katten.

Heb je vragen over een van onze producten, of wil je geadviseerd worden welk supplement geschikt is voor jouw paard, hond of kat? Neem dan contact met ons op.

Waarom voedingssupplementen?

Wereldwijd kennen we meer dan 30.000 actieve en secundaire plantaardige stoffen en als het om dieren gaat, is het duidelijk dat een groot deel van hun dagelijkse voeding bestaat uit planten, zowel direct als indirect.

In hun natuurlijke omgeving hebben dieren vrije toegang tot alle voedingsstoffen die ze nodig hebben en zijn ze van nature aangepast. Moeder natuur is inderdaad een gigantische voedingsschat, waar onze huisdieren en vee geen vrije toegang meer toe hebben.

Het is daarom van levensbelang dat we onze dieren voorzien van deze plantenvoeding, naast een uitgebalanceerd soort specifiek dieet.

Met andere woorden, door te denken aan bijvoorbeeld computers, vertegenwoordigen diervoederelementen zoals vet, eiwitten, koolhydraten, vitamines en mineralen de “hardware”. Om een computer te kunnen gebruiken, is ook de juiste software vereist. Nutriënten uit het plantenrijk vormen deze “software”, die niet alleen de “hardware” in staat stelt om altijd topprestaties te leveren, maar ook een optimale werking garandeert.